发博文

随便写写,请多多指教

个人资料
博客日历
分类
最新博文
友情链接
最近来访 全部
  • 访问量: 137325
  • 本日访问数: 36
  • 昨日访问数: 55
  • 本周访问数: 153
更多
正文 字体大小:

七月五号以后

(2013-07-08 18:22:29)
           我觉得七月五号之后同之前系一样架!根本无实质上既变化,咩严管重罚其实都系吓下人界,根本就唔需要担心会俾交警罚,只要你唔好俾抓到就i行,家阵交警人手严重不足,根本唔可能每一个路口都有人睇住,只系睇住几个重要路口个哩,除咗友爱果个十字路口,仲有旧花鸟市场靠近加油站呢个路口有比较多既交警睇住之外,其他路口白天系好难见到交警的,星期六晚上七点几我转等转咗一圈,结果发现真的无乜特别,可以话完全无变过咁,只要你见到交警果阵遵守下,无乱来就绝对无会俾罚到架!除非你同钱过唔去了,就算你唔好彩俾交警见到你违反咗交规要你停埋一边,要睇下有无机会走,无因为惊而乖乖地按照拒讲既做!其实系可以避免架,睇下前面有无交警,如果有就开返自己车道,咁就无事了!无太过自信,只要俾交警拦住,我念都无机会走得乐了。行人闯红灯一定要跑得快,只要跑得快交警系唔会追你既,如果你仲好想散步咁,就死梗,准备好钱,想唔俾都唔得了。总之自己扎生,唔好俾机会交警赚钱,就算你几唔奋气都好。交警系唔会追你既!只要你走得乐。所以一定要快,我既经验系见到路口有交警就乖乖地遵守下,咁做系唔会死既!等到唔交警既路口你爱点就点了!过D俾交警罚既人我认为连猪都不如!
阅读 (1226) 评论 (0)
yu2006 被推荐至博客首页的部分博文
评论(0)     以下网友留言仅代表其个人观点或看法,不代表时空网的观点和立场。
发评论

facelist

验证码 换一个

  

关于博客 | 网站地图 | 服务条款 | 博客公告 | 联系我们 | 广告服务

广西三森时空科技有限公司  ©1999-2019   经营许可证编号:桂B2-20010010